Večeras su se u Pirovcu i Tribunju na predizbornom skupu HDZ-a i Domoljubne koalicije predstavili kandidati iz Šibensko-kninske županije za Hrvatski sabor za IX. izbornu jedinicu.

Uz ugodno druženje, okupljenim članovima i simpatizerima prigodnim riječima obratio se predsjednik ŽO HDZ-a Nediljko Dujić, i kandidati za Hrvatski sabor Goran Pauk (HDZ), aktualni župan Šibensko-kninske županije i Hrvoje Zekanović (HRAST).

Goran Pauk istaknuo je da Domoljubna koalicija predvođena HDZ-om zna što želi i kojim putem ići. "Na putu smo povratka služenju svim građanima Lijepe naše na bolji, kvalitetniji i domoljubniji način od dosadašnje vlasti", kazao je Pauk.

Hrvoje Zekanović poručio je okupljenima da na ovim parlamentarnim izborima daju potporu onim ljudima koji će promicati istinske demokršćanske vrijednosti, a to su ljudi okupljeni u osam stranaka "Zajedno za jaku Hrvatsku".

Brojni građani prilazili su kandidatima, koji su im odgovarali na pitanja i prezentirali program pobjedničke, DOMOLJUBNE KOALICIJE.