Josipa Rimac ima moju punu podršku u svojoj kandidaturi za gradonačelnicu Knina. U prvom krugu izbora Josipa je ostvarila dobar rezultat, a u drugom krugu očekujem preokret  i sinergiju svih birača i vjerujem da će nakon drugog kruga Josipa opet postati kninska gradonačelnica.“, kazao je premijer Andrej Plenković koji se jučer posjetio Knin i pozvao građane da u nedjelju izađu na izbore.

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u sklopu svog jučerašnjeg posjeta Šibensko-kninskoj županiji posjetio je i Knin gdje se družio s građanima i kandidatima u drugom krugu lokalnih izbora.

Domaćini u Kninu premijeru su bili aktualni kninski gradonačelnik i kandidat za zamjenika župana Šibensko-kninske županije Nikola Blažević i dugogodišnja gradonačelnica i ponovna kandidatkinja za tu funkciju Josipa Rimac.

Premijer je prije posjeta Kninu posjetio  Vodice i Šibenik kako bi dao podršku kandidatima Hrvatske demokratske zajednice u drugom krugu lokalnih izbora koji će se održati u nedjelu 4. lipnja.