„Primošten je naš biser u koji uvijek rado dolazim. Raduje me vidjeti da ovo mjesto vrvi životom. U zadnjih desetak godina Županija je jako puno uložila u Primošten, ponajprije u osiguravanje zdravstvene zaštite i u pomorsko dobro. U Primoštenu gradimo i zgradu vrijednu milijun kuna za potrebe Lučke uprave, Lučke kapetanije i Jedriličarskog kluba Primošten. Ulažemo u ravnomjerni razvoj svih naših mjesta, a tako će biti i ubuduće. Uvik ćemo biti tu za vas!“, poručio je župan Goran Pauk građanima na primoštenskom Trgu Rudine.

Danas su se župan Šibensko-kninske županije i ponovni kandidat za tu funkciju Goran Pauk te kandidati za njegove zamjenike Darija Puljić i Nikola Blažević, družili s građanima u Primoštenu, nakon čega su se u večernjim satima, u Domu Matice hrvatske nastavili družiti i s Rogozničanima.
Osim kandidata za župana i njegove zamjenike, s građanima su se družile i kandidatkinje za načelnice općina Primošten i Rogoznica, Jasmina Makelja i Sandra Jakelić.

Sandra Jakelić zahvalila je županu i njegovim suradnicima na posjetu. „Rogoznica doživljava svoj procvat. U zadnjih nekoliko godina utrostručili smo proračun Općine, koji sada iznosi 30 milijuna kuna. Uložili smo velika sredstva u razvoj infrastrukture, a imamo u planu još jako puno projekata. Najznačajniji od njih su izgradnja sustava odvodnje, stavljanje u funkciju Poduzetničke zone Kruščica, izgradnja školske sportske dvorane kao i izgradnja Centra za posjetitelje Oba dva na području bivše vojarne.“, najavila je načelnica Općine Rogoznica Sandra Jakelić.

„Županija će svesrdno podržati ove inicijative i koliko god može pomoći u realizaciji ovih projekata. Za Rogoznicu imamo velike planove. Između ostaloga, u narednom periodu planiramo investirati značajna sredstva u nastavak izgradnje ribarske luke Peleš koja će uvelike doprinijeti razvoju ribarstva ovoga kraja. Osim toga, u planu je i izgradnja vodovoda Supljak – Dvornica – Kanica. Ovi i projekti koje je navela načelnica, samo su nastavak našeg sustavnog ulaganja u razvoj i uređenje Rogoznice, kao i svih naših mjesta.“, kazao je župan Goran Pauk na druženju s mještanima Rogoznice.