„Prvenstveno bih htio zahvaliti svima koji su me podržali u prvom krugu izbora. Najviše Primoštenaca, jedna trećina njih, je upravo meni dala svoj glas. To me motivira i obvezuje nastaviti raditi kao i do sada; poticati ravnomjeran razvoj svih naših mjesta, bez obzira na to tko je u kojem mjestu na vlasti. U zadnjih desetak godina Županija je jako puno uložila u Primošten, ponajprije u osiguravanje zdravstvene  zaštite i u pomorsko dobro. U Primoštenu gradimo i zgradu vrijednu milijun kuna za potrebe Jedriličarskog kluba Primošten, Lučke kapetanije i Lučke uprave. Ulažemo u ravnomjerni razvoj svih naših mjesta, a tako će biti i ubuduće. Uvik ćemo biti tu za vas!“, poručio je župan Goran Pauk građanima u Primoštenu.

 Šibensko-kninski župan i ponovni kandidat za tu funkciju Goran Pauk, s kandidatima za svoje zamjenike Darijom Puljić i Nikolom Blaževićem, posjetio je danas Primošten i Rogoznicu. Kandidati su  se družili s građanima, zahvalivši im na podršci i ukazanom povjerenju u prvom krugu lokalnih izbora.

 „U Rogoznici je Hrvatska demokratska zajednica nadmoćno pobijedila političke protivnike, a naša načelnica Sandra Jakelić osvojila je preko 80% glasova. To su izvrsni rezultati i što je najvažnije, ti su rezultati opravdani. Svjedoci smo procvata Rogoznice u zadnjih nekoliko godina. Ljudi to prepoznaju i naravno da nastavljaju birati one koji donose napredak i razvoj. Županija je svesrdno podržavala sve rogozničke inicijative i razvojne projekte, a tako će biti i dalje.“, kazao je Pauk danas u Rogoznici. Župan Pauk na to je još dodao kako Županija za Rogoznicu ima velike planove u budućnosti:

 Između ostaloga, u narednom periodu planiramo investirati značajna sredstva u nastavak izgradnje ribarske luke Peleš koja će uvelike doprinijeti razvoju ribarstva ovoga kraja. Osim toga, u planu je i izgradnja vodovoda Supljak – Dvornica – Kanica.“,  kazao je Pauk u Rogoznici i još jednom zahvalio svim Rogozničanima koji su ga podržali u prvom krugu lokalnih izbora.