Eurozastupnica i potpredsjednica HDZ-a Ivana Maletić objavila je novi broj newslettera - mjesečnika I'M - koji izdaje s ciljem informiranja javnosti o događajima vezanima za EU i Hrvatsku. U novom broju detaljno su analizirani Europski semestar 2017. i Jesenske prognoze koje Hrvatskoj predviđaju rast od 2,6 posto u 2016.

Uvodna riječ

- Investirajte u područje gdje je najveća koncentracija talenata i znanja, privlačite pametne mlade ljude, postanite destinacija u koju dolaze talenti za tehnologije. Privucite i dovedite uspješne globalne kompanije da investiraju u vaš centar i startupove. Uključite studente, budite fleksibilni i različiti. Sigurna sam da u Hrvatskoj možemo razviti jaki tehnološki centar i duh stvaralaštva i razvoja startupova jer imamo nešto za čim se najviše traga - kreativne ljude sa znanjem i idejama - istaknula je u uvodnoj riječi naša eurozastupnica Maletić.

Pregršt zanimljivih tema

Novi broj mjesečnika donosi niz zanimljivih naslova: Reforma javne nabave u državama članicama Europske unije - prilika za poticanje rasta i profesionalizacije, Program vještina za Europu, Rezultati revizije postupka u slučaju prekomjernog deficita, Jesenske ekonomske prognoze: Hrvatska će rasti 2,6% u 2016.

Eurozastupnica Ivana Maletić i Darija Jurica analiziraju novi ciklus ekonomskog upravljanja u Europskoj uniji - Europski semestar 2017. i Jesenske prognoze koje Hrvatskoj predviđaju rast od 2,6% u 2016. Matija Matoković predstavlja reformu javne nabave u državama članicama EU koja je prilika za poticanje rasta i profesionalizacije. Andrea Vodanović donosi pregled mjera unutar Programa vještina za Europu, a dr. sc. Davor Galinec predstavlja rezultate revizije postupka u slučaju prekomjernog deficita.

Vijesti iz EP-a i aktivnosti eurozastupnice Maletić

U mjesečniku možete pročitati i pregled aktivnosti Ureda zastupnice Ivane Maletić te presjek vijesti iz Europskog parlamenta. I ovaj broj mjesečnika I'M iznimno je informativan, sadržajan, pregledan te lijepo grafički oblikovan.

Mjesečnik I'M u cijelosti možete pročitati na linku:

https://issuu.com/ivanamaletic/docs/im11_2016-2