Mario Kapulica položio je vijenac u ime predsjednika Plenkovića i prenio njegove izraze sućuti na posljednjem ispraćaju Mile Šuška

Predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Mario Kapulica u Širokom Brijegu se na gradskom groblju Mekovac posljednji put oprostio od Mile Šuška, brata ratnog ministar obrane i prvog suradnika predsjednika Tuđmana Gojka Šuška.

Kao izaslanik predsjednika HDZ-a mr. sc. Andreja Plenkovića položio je vijenac na pokojnikovo posljednje počivalište i prenio izraze sućuti njegovoj obitelji. Predsjednik Plenković poručio je obitelji Šušak da Hrvatska demokratska zajednica visoko cijeni ulogu obitelji Šušak u stvaranju hrvatske države i zahvalio im na njihovom neprekinutom doprinosu u borbi za ostvarenje stoljetnog sna hrvatskog naroda i ključnim trenucima borbe za našu opstojnost.

Mile Šušak rođen je u Širokom Brijegu 1941. godine, a u Kanadu je emigrirao krajem 60-ih godina. Živio je i radio u Ottawi. Cijeli svoj život bio je posvećen ideji slobodne i neovisne Hrvatske. Preminuo je u svojoj 76. godini života.

Brojna rodbina i prijatelji u tuzi i žalosti za gubitkom ovog hrvatskog domoljuba posljednji su se put u tišini i molitvi oprostili od pokojnika u njegovu rodnom i voljenom Širokom Brijegu.