Područni odbor HDZ-a Sesvete snažniji je za čak 118 članova! Na nedavnim Danima otvorenih vrata sesvetskog ogranka, tajnik HDZ-a Grada Zagreba dr. Ivan Ćelić i predsjednik PO-a  Ante Plazonić uručili su članske iskaznice novim članovima svih naraštaja - od tek punoljetnih građana do onih zlatne dobi. Iz dana u dan članstvo HDZ-a sve je brojnije! 

U Zagrebu 4.500 novih članova!

Nakon što je Plazonić predstavio HDZ-ove predstavnike u Vijeću Gradske četvrti Sesvete te dosadašnje akcije svog PO-a, okupljenima se obratio dr. Ćelić. Istaknuo je da je našoj stranci - samo na području Grada Zagreba - u zadnjih godinu i pol dana pristupilo ni manje ni više nego  4.500 novih članova!

- Dolaskom Tomislava Karamarka na čelo HDZ-a stranka se jasno svjetonazorski pozicionirala s nepokolebljivim, konzekventnim stajalištima o svim ključnim temama. U HDZ smo - kako često naglašava naš predsjednik - vratili domoljublje i poštenje, a izbacili nepoštenje, što se automatski reflektiralo i na priljev članstva. 

Predsjednica bez komunističke prošlosti

Prije skupnog fotografiranja, dr. Ćelić je još izrazio zadovoljstvo i ponos zbog ove demonstracije snage i zajedništva u istočnom dijelu Zagreba te pozvao sve naše članove, stare i mlade, da se angažiraju u kampanji za Kolindu Grabar Kitarović - prvu predsjednicu Republike Hrvatske bez komunističke prošlosti - što je popraćeno gromoglasnim pljeskom!