Zahvalnasam Gradskom odbora HDZ-a Pleternice na ukazanom povjerenju te sam punaentuzijazma i želje spremna nastaviti raditi na razvoju Pleternice koji seposljednjih godina doista jako razvio u svakom pogledu – kazala jeAntonija Jozić, podsjetivši kako je Pleternica oformila gospodarsku zonu,pokrenula projekt poduzetničkog inkubatora i mini elektrane na rijeci Orljavite da kroz druge projekte, poput solarnoga parka i posebno 10 milijuna euravrijednoga EU projekta rješavanja odvodnje nastavlja sa stvaranjem boljihuvjeta za život u gradu na dvije rijeke.

Gradsmo prijatelj djece, prijatelj mladih i kulture, a to najbolje potvrđujeprojekt dovršetka nove gradske knjižnice i novoga dječjega vrtića. Niz velikihprojekata odradili smo uz pomoć fondova Europske unije, državnih fondova iministarstava jer naš gradski proračun nije dovoljan za velike, kapitalneprojekte koji smo dosta odradili, ili ih privodim kraju, odnosno pripremamonove.  Tim putem želim nastaviti, imamo – dodala je Antonija Jozić.

Predstavljanjuu stranačkim prostorijama HDZ-a Požeško-slavonske županije nazočio je aktualnipleternički gradonačelnik i saborski zastupnik Franjo Lucić, kazavši kako jeHDZ u Pleternici vodio računa o njegovoj nasljednici te je stoga prije četirigodine i kandidirao Antoniju Jozić za njegovu zamjenicu.

Planskismo radili, mislili smo na budućnost i sada imamo gotovu osobu koja je spremnapreuzeti vođenje Grada. Siguran sam da Antonija to dobro raditi jer je krozprotekle četiri godine stekla potrebna znanja i vještina – kazao je FranjoLucić, ujedno i predsjednik HDZ-a Požeško-slavonske županije.

Požeško-slavonski župan Marijan Aladrović koji je biogradonačelnik Pleternice od 1997. do 2001. godine, također je čestitao AntonijiJozić na kandidaturi, izrazivši uvjerenje kako će ona sigurno pobijediti.

Nije slučajno Antonija danas kandidatkinja, to jepolitika kontinuiteta koju uspješno provodimo u Pleternici. Budući da ovegodine ulazimo u Europsku uniju, mislim da je svima jasno kako je došlo vrijemeza mlađe ljude – kazao je župan Aladrović.