Šibensko-kninski HDZ je zajedno s koalicijskim partnerima također pozvao sve stanovnike županije da 11. siječnja iziđu na izbore i daju još veću potporu Kolindi Grabar-Kitarović. 

Pet godina nečinjenja

Predsjednik županijskog HDZ-a Ante Kulušić je na konferenciji za medije kazao da je dosadašnji predsjednik Josipović osobne interese stavio ispred interesa onih koji su najugroženiji - nezaposlenih i siromašnih.

- Da je u zadnjih pet godina tako zastupao interese blokiranih, ovršenih, siromašnih i nezaposlenih kao sada u drugom krugu predsjedničkih izbora, i da je kritički reagirao na sve što je premijer Milanović rekao ili učinio krivo, Hrvatska danas ne bi bila u ovoj situaciji. Ali, nažalost, ništa nije napravio. Osobne interese stavio je ispred interesa nezaposlenih i siromašnih, a Hrvatsku - zajedno s Milanovićem - doveo u nikad goru situaciju.

Crveni karton vladi i bivšem predsjedniku!

Predsjednik šibenskog (gradskog) HDZ-a i šibensko-kninski župan Goran Pauk ustvrdio je da 90 posto građana nije zadovoljno smjerom u kojem Hrvatska ide i da želi promjenu.

- Šibenik je jedini veliki grad u kojem je Kolinda Grabar-Kitarović pobijedila već u prvom krugu. Drugi krug je svojevrstan građanski referendum o aktualnoj vladi i šefu države, a 90 posto građana nije zadovoljno smjerom u kojem vlada ide. Uvjeren sam da će birači Ivana Sinčića i Milana Kujundžića zaokružiti onoga tko im daje nadu, a to je Kolinda Grabar-Kitarović - i tako pokazati crveni karton SDP-ovoj vladi i SDP-ovu predsjedniku.

Prva hrvatska predsjednica!

Gradonačelnica Knina i članica nacionalnog Predsjedništva HDZ-a Josipa Rimac  posebno se obratila ženama i pozvala ih da u nedjelju izaberu prvu hrvatsku predsjednicu.

Vjerujem da će Hrvatska ovaj put dobiti ženu za predsjednicu jer je za to došlo vrijeme. Hrvatski narod želi promjene. Žena će najbolje znati voditi veliku hrvatsku obitelj. 

Svi ZA bolju Hrvatsku!

Predstavnici županijskog HSS-a, HSP-a AS, HSLS-a,Hrasta i HČSP-a - koalicijski partneri HDZ-a - također su pozvali sve građane, poglavito svoje članove i simpatizere da daju svoj glas Kolindu Grabar-Kitarović.