Virovitičko-podravska županija. Buduća predsjednica nedvojbeno će braniti sve građane i dosljedno predstavljati Hrvatsku u Europi i svijetu. A glas za Josipovića glas je za Milanovića i „pravi put“ Hrvatske u propast! - jednodušna je to poruka s konferencije za medije koju su u Virovitici na temu drugog kruga predsjedničkih izbora održali županijski HDZ i koalicijski partneri. 

Zajedno ZA bolju Hrvatsku!

Javnosti su se obratili predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Josip Đakić, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, predsjednica županijskog HSS-a Ana Marija Petin, potpredsjednik HSLS-a Miroslav Venus, predsjednik HSP-a „Dr. Ante Starčević“ Mato Bubaš i predsjednica županijske Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Sanja Kirin. 

Zajedno su još jednom pozvali sve birače u županiji da izađu na izbore i daju svoj glas za bolju Hrvatsku.

ĐAKIĆ: ZA bolju predsjednicu!

Pozivam sve građane, članove naše stranke i koalicijske partnere te naše simpatizere da u nedjelju iziđu na izbore te svoj glas daju našoj kandidatkinji za predsjednicu države. Buduća predsjednica nedvosmisleno će braniti boje naše domovine, sve građane RH te dosljedno predstavljati Hrvatsku u Europi i svijetu. To je ono što posljednjih 15 godina nismo imali.

TOLUŠIĆ: Josipović nas posjećuje samo kada treba glasove!

Osim u predizbornoj kampanji, Josipović u 1.850 dana koliko je na vlasti nijednom nije posjetio Virovitičko-podravsku županiju, ali ima obraza organizirati predizborni skup i tražiti naše glasove!? Glas za Ivu Josipovića glas je za SDP, Zorana Milanovića i daljnju propast Hrvatske!

KIRIN: Žene, podržite Kolindu!

Kao predsjednica Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski", pozivam sve naše članice i ostale žene u VPŽ-u da na nedjeljnim izborima iskažu solidarnost i daju svoje glasove našoj kandidatkinji. 

PETIN: Predsjednica razumije radnike i seljake!

I mi u HSS-u smatramo da je Kolinda Grabar-Kitarović najbolji izbor za predsjednicu države jer je pokazala da razumije radnike, da razumije seljake. U svom programu ponudila je rješenje za ključne probleme koji tište naše građane - one gospodarske i socijalne.

BUBAŠ: HSP-u AS ne treba poziv na izbore!

Našim članovima ne treba poziv na izbore, njima je to građanska dužnost. Ne treba sumnjati da će svi oni svoje glasove i u nedjelju dati Kolindi Grabar-Kitarović, koja ima sve kvalitete kakve treba imati predsjednica države. 

VENUS: Kao liberal, bit ću ponosan na predsjednicu!

Kao uvjereni liberal bio bih izrazito ponosan na svoju državu kad bi na čelu Hrvatske bila predsjednica - Kolinda Grabar-Kitarović!