Premoćna pobjeda u Križevcima! Na nedavnim je izborima za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti koalicija HSS-HDZ osvojila čak 170 od ukupno 230 mandata! U postocima - 73,91! To je 40 vijećničkih mjesta više nego na prošlim izborima, što dovoljno govori o kvaliteti narodnjačke koalicije i dosljednoj provedbi programa! Jednostavno rečeno, nastavlja se pobjednički niz naše stranke!

Mentalitet pobjednika!

Zadovoljstvo rezultatima izbora nije krio ni predsjednik križevačkog HDZ-a dr. Mato Devčić, kojemu su ovi rezultati jasna potvrda kvalitete HDZ-ova vodstva te uloženog truda i rada. 

- Građani su prepoznali naš program koji ćemo nastaviti dosljedno provoditi te je ova pobjeda još jedna potvrda ispravnosti našeg rada u borbi za boljitak životnog standarda svakog građanina. Ovo je pobjednički trend suradnje domoljubnih opcija koji moramo slijediti! Nakon ove pobjede, slijedi pobjeda naše kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima! A potom i pobjeda na parlamentarnim izborima!

Izbori - najbolja anketa

Uistinu, još jedan sjajan rezultat HDZ-a na izborima. Bilo da je riječ o izborima na nacionalnoj, županijskoj, gradskoj ili mjesnoj razini - HDZ ne prestaje nizati pobjede! I još jedna „crvena krpa“ za kreatore Josipovićevih „kućnih“ anketa, ali i jasna potvrda da se narod ne može prevariti! 

http://hdz.hr/vijest/lokalne/video-povijesna-pobjeda-rijecani-za-hdz-odr...

http://hdz.hr/vijest/lokalne/draganic-hdz-15-sdp-3 

http://hdz.hr/vijest/lokalne/poruka-agencijama-u-kastelima-hdz-51-sdp-3 

http://hdz.hr/vijest/lokalne/nova-poruka-agencijama-u-drnisu-hdz-82-posto 

http://hdz.hr/vijest/lokalne/hdz-31-sdp-6