Dubrovnik, Metković, Split… Na povratku s dalmatinske mini-turneje prema Gradu Baroka, u kojem večeras sudjeluje na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije, glavni tajnik naše stranke Gordan Jandroković našao je vremena danas posjetiti i - Skradin.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-u-splitu-zevrnja-ce-ostati-zupan-opara-ce-postati-gradonacelnik

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-u-metkovicu-zupan-nikola-ostat-ce-zupan-zastupnik-nikola-ostat-ce

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-u-dubrovniku-dobroslavic-ce-ostati-zupan-frankovic-postati

Još bolji rezultat nego 2013. godine!

- Obilazim sve županije u sklopu priprema za lokalne izbore, pa sam se tako, već drugi put, susreo i s kolegama iz Šibensko-kninske županije, u kojoj je HDZ dosad uvijek pobjeđivao. Čvrsto sam uvjeren da će tako opet biti i 21. svibnja te da će Goran Pauk ostati župan. I ne samo to, vjerujem da ćemo na predstojećim izborima preuzeti odgovornost i za neke sredine u kojima dosad nismo bili na vlasti - najavio je glavni tajnik.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-sibeniku-ocekujemo-pobjedu

Raste prednost u odnosu na SDP

Istaknuo je da se ne pribojava Franka Vidovića, SDP-ova protukandidata za šibensko-kninskog župana:

- HDZ je najjača stranka i u državi i u županiji. Trenutačno na nacionalnoj razini imamo 14 posto veću potporu od SDP-a. Iako nikog ne podcjenjujemo, mislim da g. Vidović nije ozbiljna konkurencija našem Pauku!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/crobarometar-hdz-raste-prema-rekordnom-rejtingu-sdp-i-dalje-tone

EU sredstva & viši životni standard

Ni Goran Pauk, naš kandidat za još jedan mandat župana, ne misli da ga Vidović može ugroziti:

- Iza nas su naši uspjesi, programi i realizirani projekti, naša osobnost, vrijedno članstvo i snažno biračko tijelo. I dalje ćemo na najbolji mogući način koristiti ono što nam nude fondovi Europske unije te nastaviti razvijati gospodarstvo, turizam, poljoprivredu i sve ostale djelatnosti koje znače viši životni standard.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/u-sibensko-kninskoj-zupaniji-vidi-se-veliki-napredak-ocekujem-da-cemo-opet-dobiti

Izvanstranački stručnjaci na listi!

Nediljko Dujić, predsjednik Županijskog odbora naše stranke, još nije želio otkriti tko su kandidati za zamjenike župana, ali će sigurno biti iz HDZ-a:

- Želimo stručne ljude koji će biti zaduženi ostvariti naš program za sljedeće mandatno razdoblje, a tu prije svega mislim na brzu cestu Šibenik-Drniš-Knin. Na listi za županijsku skupštinu bit će ugledni građani koji podržavaju programe HDZ-a i Vlade, ali dožupani će biti HDZ-ovi.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-sibenika-u-mojoj-vladi-imate-partnera-i-prijatelja-zajedno-cemo-raditi-na

Antonio Brajković - novi skradinski gradonačelnik

Na kraju, Jandroković je objavio da će HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Skradina biti Antonio Brajković - nakon što je ulaskom u Hrvatski sabor Dujić odlučio da se više neće kandidirati za tu dužnost koju je obnašao u više mandata:

- Riječ je o mladom, ali dokazanom čovjeku koja sa svojim znanjem i kompetencijama sigurno može uspješno nastaviti voditi Skradin.

Photo: Šibenski portal & Šibenik In