U nedjelju svi na izbore za bolju Hrvatsku! ZA Kolindu Grabar Kitarović! - jednodušna je poruka naše pobjedničke, domoljubne koalicije (HDZ, HSS, HSP AS, HSLS, HDS, BUZ i Hrast) iz Brodsko-posavske županije s danas održane presice u Slavonskom Brodu. S njima su bili i predstavnici mladih te lokalnih stranaka. U ime koalicije govorili su: predsjednik županijskog HDZ-a Pero Ćosić, HSS-a Davor Vlaović, HSP-a „Dr. Ante Starčević“ Tomislav Vlajnić te predstavnici Hrasta Saša Kovačec, HDS-a Vinko Jurković i HSLS-a Ružica Vidaković.

Donosimo njihove ključne poruke:

ĆOSIĆ: ZA predsjednicu koja voli svoju domovinu - Za bolju budućnost!

Predsjednik na odlasku Ivo Josipović u svom mandatu nije činio ništa bitno i korisno za našu zemlju. Josipovićev program samo je prikrivanje nečinjenja i nemara! Drago mi je da su građani predsjedniku na odlasku poručili da dolaze promjene. Ne njegove kozmetičke promjene Ustava RH, već prave, korjenite promjene. A njih nudi naša kandidatkinja gospođa Kolinda Grabar-Kitarović! U promjene za bolju budućnost nije dovoljno samo vjerovati - nego ih je potrebno i ostvariti. Stoga vas pozivam da 11. siječnja izađete na izbore i zajedno učinimo zaokret za bolju i prosperitetniju Hrvatsku. Izaberimo predsjednicu koja voli svoju domovinu, svoj narod i vjeruje u njega. Izaberimo bolji život! Povedimo Hrvatsku u bolju budućnost!

VLAOVIĆ: Josipovićeva totalna nebriga za poljoprivrednike!

U svim općinama naše županije u kojima je HSS na vlasti gospođa Kolinda Grabar-Kitarović premoćno je pobijedila. Pozivam građane da izađu u nedjelju na izbore u još većem broju jer Hrvatska zaslužuje, može i mora bolje! Dosadašnji predsjednik Josipović nije učinio ništa da potakne Vladu na donošenje kvalitetnijih gospodarskih programa, za zapošljavanje mladih, za stjecanje znanja i vještina u našem okruženju. A posebno mu zamjeramo jer nijednom nije zatražio sastanak s ministrom Jakovinom i nije tražio da se pomogne poljoprivrednim proizvođačima jer znamo da je naše selo na izdisaju, a poljoprivredna proizvodnja u stalnom padu.

VLAJNIĆ: Kolinda Grabar-Kitarović je ujedinila sve pravaške opcije!

U nedjelju ćemo svjedočiti početku promjena i izbora prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja će pokazati da je iza nas politika bezidejnosti, nesvrsihodnosti i prodaje hrvatskih interesa. Sve pravaške opcije su na tome ujedinjenje!  Očekujem da to što smo postigli u prvom krugu potvrdimo i u drugom krugu i da pokažemo da Hrvatska treba tu promjenu jer drugačje i ne može. To znači da je politika unatrag četiri, pet godina stvarala konflikt umjesto ideja, a što je imalo za posljedicu nepovlačenja nikakvih sredstava iz EU i nazadovanje cijelog hrvatskog gospodarstva.

KOVAČEC: Josipović je bio protiv obitelji i braka!

Jako smo razočarani politikom Ive Josipovića jer bio protiv obitelji i braka - protiv inicijative koju je podržavala većina građana ove zemlje! A Josipović je zagovarao zdravstveni odgoj - loš i nedorađen iako smo uvjeravali da takav nije primjeren za naše učenike. Vrijeme je da ljudi koji misle kao hrvatski narod predstavljaju Republiku Hrvatsku! Kolinda Grabar-Kitarović je sjajna kandidatkinja!

JURKOVIĆ: Na TV sučeljavanjima su pale sve maske!

Gledali smo sučeljavanja i kristalno je jasno tko što zastupa. Kolinda Grabar-Kitarović zastupa vrijednosti hrvatskog naroda!

VIDAKOVIĆ: Najuspješnija i najsposobnija kandidatkinja!

Kolinda Grabar-Kitarović je najsposobnija kandidatkinja jer se kao žena uspjela svojim kompetencijama izboriti za mjesto koje joj zasluženo pripada.