Bravo, tako se to radi! Načelnik Općine Gornji Kneginec (Varaždinska županija) Goran Kaniški nije došao na svečano otvaranje trafostanice Kneginec, koje je prošlog tjedna „uveličao“ Milanovićev predsjednički kandidat Ivo Josipović. 

Odbio je i pridružiti se dosadašnjem predsjedniku RH dok je, praćen lokalnim SDP-ovcima i HNS-ovcima, u predizborne svrhe obilazio tvornicu Calzedonia koja se nalazi u iznimno uspješnoj Poduzetničkoj zoni u toj općini u kojoj HDZ već 17 godina dobiva povjerenje građana.

http://hdz.hr/vijest/eu/iz-donjeg-kneginca-vjerodostojnim-kandidatima-pr...

Josipović se kiti tuđim perjem

Da se Kukuriku gradonačelnici i načelnici imaju s čime pohvaliti u Varaždinskoj županiji, onda bi Milanovićev kandidat Josipović u kampanji šetao po gradovima i općinama u kojima su SDP i HNS na vlasti, a ne bi se pokušavao kititi tuđim uspjesima. Pri čemu ''pravedni'' Josipović u predizborne svrhe još i zloupotrebljava državni protokol i proračun Ureda Predsjednika - novac svih poreznih obveznika!

U cijelosti donosimo priopćenje kneginečkog načelnika Kaniškog o tome kako je odbio sudjelovati u Josipovićevoj predizbornoj manipulaciji, a međunaslovi su urednički:  

Veliko priznanje HDZ-u

Raduje me što je dosadašnji predsjednik RH i sadašnji SDP-ov kandidat Ivo Josipović posjetio Općinu Gornji Kneginec kako bi obišao našu poduzetničku zonu i svečano otvorio trafostanicu. Još me više raduje to što nam je tim posjetom/predizbornim skupom HNS-ova i SDP-ova županijska vlast ponovno odala veliko priznanje - predstavnike državne vlasti ionako stalno vode u HDZ-ove općine kada već nemaju što razgledavati i otvarati u onim općinama u kojima njihovi članovi obnašaju vlast.

Podrška Kolindi Grabar-Kitarović

Na brojna pitanje novinara zbog čega nisam nazočio navedenim događajima u svojoj općini, mogu odgovoriti da se - bez obzira što sam na njih, posve neprimjereno, tek naknadno pozvan - ionako ne bih odazvao jer su već raspisani predsjednički izbori.

Kao čelnik lokalne zajednice koju je dosadašnji predsjednik RH posjetio, želim mu izraziti dobrodošlicu. Ali, s obzirom da podržavam kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović, bilo bi neprimjereno da se odazivam na skupove njezinih protukandidata. Jer dolazak g. Josipovića u Gornji Kneginec nije ništa drugo nego predizborni skup - samo pod prozirnom krinkom državnog protokola.