„Ne odustajemo. Idemo dalje, Hrvatskademokratska zajednica, Hrvatska seljačka stranka i Blok umirovljenici zajednosu pobjednička koalicija i ja vjerujem kako ćemo to na ovim izborima idokazati. Znam da je loše, da se živi teško i da se sastavlja kraj s krajem,ali želim da dignemo glavu, jer to nije razlog da se predamo i živimo uletargiji“, kazao je Nenadić.

Istaknuoje kako se prema njemu osobno vodi vrlo negativna kampanja te se zahvalioobiteljima i prijateljima na potpori i pozvao sve da izađu na izbore. „Ne kažemda morate glasati za mene, glasajte za onog tko vam je srcu drag, to je vašedemokratsko pravo, samo izađite na izbore, jer ako ne izađemo, crveni sigurnoizlaze i imaju svoje glasove."

Prigodnim riječima obratili su gosti - SabinaFerderber, dopredsjednica Bloka umirovljenici zajedno i predsjednica Županijskeorganizacije BUZ-a, Željko Lenart, član Predsjedništva HSS-a i potpredsjednikŽO HSS-a, Antun Vidaković, član Predsjedništva HDZ-a i predsjednik ŽO HDZ-a, teIvo Žinić, kandidat koalicije za župana Sisačko-moslavačke županije, koji jeizrazio uvjerenje da će uz potporu svih dobrih ljudi polučiti pobjedu na predstojećimizborima, koja je,  kako je rekao i te kako potrebna građanima našežupanije.


Prisutnima su prigodne riječi uputili i ŽeljkoTonković, potpredsjednik GO HDZ-a Petrinja i kandidat Koalicije za zamjenikaGradonačelnika Grada Petrinje, Tihomir Radoš, predsjednik Gradske organizacijeBUZ-a, te Milan Herceg, predsjednik GO HSS-a Petrinja i kandidat Koalicije zazamjenika Gradonačelnika Grada Petrinje.

Dosadašnjakoalicija pod istim nazivom aktualni je obnašatelj današnje vlasti u GraduPetrinji, a tijekom svog mandata započela je brojne projekte, od kojih su nekizavršeni, dok su oni dugoročniji još u fazi izvršenja, stoga je potreban jošjedan mandat, kako bi završili započeto - istaknuto je na večerašnjemzajedničkom skupu, s kojeg je odaslana i poruka građanima kako će zajedno idalje uspješno raditi na dobrobit i poboljšanju uvjeta života svih građanaPetrinje.