Govorećipred prepunom sportskom dvoranom predsjednik HDZ-a ustvrdio je kako je Hrvatskademokratska zajednica stožerna hrvatska stranka bez koje nema hrvatskebudućnosti.

Kazao jekako se HDZ neće ispričati zbog pojedinaca koji su krali, jer svi oni koji suHrvatskoj ispostavili fakturu za svoju „ljubav“ za to i odgovaraju.

Optužuju nasda smo desničari, jer prvom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu želimo vratitimjesto u povijesti koje mu pripada. Optužuju na jer ne dozvoljavamorelativizaciju vrijednosti iz 90-ih, Domovinskog rata i hrvatskih branitelja,koji su stvarali našu Domovinu, rekao je Karamarko.

Ustvrdio jakako neki mediji pišu neistine i intoniraju članke kako bi oni htjeli da budene bi li tako prekriju činjenicu da HDZ jača.

Karamarko jenaglasio kako Hrvatska u EU mora ući s punim imenom i prezimenom, s istinomkoju je ispisao dr. Franjo Tuđman i hrvatski branitelji.

PredsjednikŽ.O. HDZ-a Šibensko kninske županije Ante Kulušić kazao je kako vladavina SDP-ai HNS-a Šibeniku i Šibensko kninskoj županiji nije donijela niti jedan noviprojekt već samo završetke HDZ-ovih projekata.

U Šibenikuse svečano otvara pješački prijelaz, kazao je Kulušić, ali i naglasio kako jepobjeda HDZ-a u Drnišu početak rušenja neodgovorne SDP-ove i HNS-ove vlasti u županiji.

Na skupu suse obratili i kandidati za šibenskog gradonačelnika dr. Željko Burić i županaGoran Pauk koji su naglasili da je šibenska budućnost u mladima koji suokosnica izbornog programa HDZ-a za lokalne izbore.