Naš program gospodarskog oporavka Vukovara i podizanja standarda svih njegovih građana predviđa desetak mjera ne samo zapošljavanja te stimuliranja malih poduzetnika i obrtnika, nego i smanjenje komunalnih troškova te unaprijeđenje prava umirovljenika! 

Političko partnerstvo šest stranaka (HDZ, HSP „Dr. Ante Starčević“, HSS, DC, HČSP i Blok umirovljenici zajedno) jamči pokretanje gospodarstva u Vukovaru, kojeg je unazadila donedavna SDP-ova vlast - njena nesposobna, uhljebnička administracija predvođena kriminalnim aferama posve kompromitiranim gradonačelnikom Željkom Sabom. 

Crna Sabina bilanca

Oko tisuću Vukovaraca moralo se iseliti u potrazi za poslom, više od 500 ih je novoprijavljenih na burzi rada, blokirana je poduzetnička zona, urušena tvornica Borovo - crna je to bilanca SDP-ove/Sabine vladavine. 

Gospodarski program HDZ-a i partnera, koji će najvjerojatnije biti detaljno predstavljen ove nedjelje, predviđa desetak mjera ne samo zapošljavanja te stimuliranja malih poduzetnika i obrtnika, nego i smanjenje troškova svih građana te unaprijeđenje prava umirovljenika! 

Za boljitak građana svih životnih dobi!

Na potpisivanju sporazuma između HDZ-a i partnera za izvanredne izbore koji će se u Vukovaru održati 15. lipnja, gradonačelnički kandidat pobjedničke koalicije Ivan Penava (HDZ) u pet je riječi sažeo naš program: 

- Kvalitetniji život za sve Vukovarce!

U programu se, osim svega već navedenog, mislilo i na dobrobit onih najmlađih - na vukovarske školarce:

- Od iduće školske godine, nakon naše pobjede, svi osnovci s područja grada dobit će besplatne udžbenike! 

Po pobjedu zajedno i složno! 

- Na našoj koalicijskoj listi birači mogu prepoznati široku lepezu vrijednosti koje ćemo ponuditi u izbornom programu, a poslije i u njegovoj provedbi. Sigurni smo u pobjedu, po nju idemo zajedno i složno! - nadodao je predsjednik vukovarskog HDZ-a Damir Barna, ohrabren sjajnim rezultatom na nedavnim euroizborima na kojima je naša koalicija u Gradu heroju slavila s 49,35 posto! 

http://www.hdz.hr/vijest/eu/pobjeda-i-u-vukovaru  

HDZ-ova gradska vijećnica Marija Budimir i predsjednik vukovarske podružnice HSP-a AS Marijan Pavliček naši su kandidati za zamjenike gradonačelnika. Pavliček:

Vukovar zaslužuje bolje!

- Izuzetna mi je čast što smo udružili sve narodnjačke stranke - Snagu za bolji Vukovar! Prezentirat ćemo desetak godpodarskih mjera i konkretnih projekata koje će naš grad izvući iz krize. Vukovar više neće tapkati u mraku, zaustavit ćemo egzodus naših sugrađana, najviše onih mladih!   

Stranke okupljene u Savez za Hrvatsku, naime, na vukovarske izbore izlaze s vlastitom listom za Gradsko vijeće, ali podupiru Ivana Penavu, gradonačelničkog kandidata HDZ-ove koalicije.

Vukovar zaslužuje bolje!

Za Vukovar zaposlene mladosti i dostojanstvene starosti!