„Dužnost gradonačelnika Kutine čast jei izazov kojeg sam sa svojim suradnicima spreman prihvatiti i služiti Gradu igrađanima. Neću biti gradonačelnik ni lijevo ni desno orijentiranih pojedinacanego svih mojih sugrađana. Iza mene su mjerljivi rezultati, a svoje znanje iiskustvo stavit ću u službu svih građana Kutine“, rekao je Dževlan.

MijoŠepak, predsjednik HDZ-a Kutina izrazio je zadovoljstvo zbog ponovnog zajedničkogizlaska na izbore koalicije na vlasti u Gradu Kutini. „U tri mandata, uproteklih 12 godina kontinuitet stabilne političke vlasti postigao je dobrerezultate Grada Kutine u svim segmentima. Koalicija kontinuiteta dobro zna štoje raditi u budućnosti. Mi ostajemo na našem opredjeljenju odgovornogupravljanja Gradom Kutina. Uz komunalnu infrastrukturu, kulturu, obrazovanje,zdravstvo i sport, naglasak u ovom četverogodišnjem mandatu bit će na razvojugospodarstva i zapošljavanju. Zato što građani Kutine i Kutina misli svojomglasom siguran sam da će građani Grada Kutine dati glas ovoj koaliciji“, rekaoje Šepak.

PotporuAnti Dževlanu na skupu je dao i sadašnji gradonačelnik Davor Žmegač (HSLS),koji je najavio prestanak aktivnog bavljenja politikom po isteku mandata.“ Jaosobno, sa ponosom, s onim što je iza nas i sa uvjerenjem da će biti još bolje,uvjeren sam da će Ante Dževlan biti bolji gradonačelnik od mene i sazadovoljstvom ću mu predati dužnost gradonačelnika. Građani Grada Kutine,Kutina je naš grad, a nije grad kojim će se na daljinski upravljač upravljatiiz Siska i Zagreba“, rekao je Žmegač.