Debakl Milanovićeva kandidata Josipovića sinoć u emisiji „Predsjednički kandidati“ na HTV4! Jedno što nije znao nabrojati stranke koje ga podupiru, drugo što je među svoje „podupiratelje“ podmetnuo i Zagorsku stranku (ZS). 

Na tu obmanu očito sve neuroznijeg Josipovića reagirao je oštrim demantijem predsjednik ZS-a Miljenko Jerneić. Ta je stranka, naime, još 10. studenog obavijestila javnost da podupire kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović. Nove Josipovićeve neistine malo koga više začuđuju. Uostalom, bez ikakve grižnje savjesti pokušava, prilično podcjenjivački, zavarati narod nebulozom da će „ustavne promjene pokrenuti gospodarski oporavak“.

Priopćenje donosimo u cijelosti, a međunaslovi su urednički:

Nova Josipovićeva obmana!

Dana 18. prosinca 2014. u emisiji „Predsjednički kandidati“ na HTV 4, u terminu od 20:12-20:40 sati,  kandidat Ivo Josipović iznio je netočnu informaciju dok je nabrajao političke stranke koje ga podržavaju kao kandidata za Predsjednika RH. 

Na upit voditelja emisije: „Koje ga političke stranke podržavaju“, predsjednički kandidat Ivo Josipović između ostalih političkih stranaka spomenuo je i Zagorsku stranku. 

Budući da Zagorska stranka podržava predsjedničku kandidatkinju gospođu Kolindu Grabar-Kitarović, obavještavamo svekoliku javnost i medije o netočnosti izjave predsjedničkog kandidata Ive Josipovića. 

U strahu i panici spreman na sve!

Žalosno je da aktualni predsjednik RH, a ujedno i predsjednički kandidat Ivo Josipović, ne zna koje ga političke stranke podržavaju u kampanji. Očito je da je SDP-ov kandidat Ivo Josipović u velikoj panici i da je spreman obmanjivati i krivo informirati javnost i medije. 

Iznošenjem netočnih informacija, Josipović je Zagorskoj stranci nanio veliku političku štetu, kao i našim članovima i simpatizerima, te shodno tome tražimo da HTV 4 u istom terminu objavi demantij. 

Zagorska stranka podržava predsjedničku kandidatkinju gospođu Kolindu Grabar-Kitarović, o čemu smo obavijestili medije još 10. studenog 2014. godine.