Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić nova je predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“. Odlučile su to svojim glasovima na današnjem Izbornom saboru Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ u Kongresnom centru „Globus“ izaslanice iz cijele Lijepe Naše.

Dosadašnja predsjednica zajednice Sanja Putica čestitala je novoizabranoj predsjednici koja od nje preuzima ovaj časni i odgovorni mandat. Svim izaslanicama zahvalila je na sudjelovanju na Izbornom saboru.

Jačanje uloge žena u politici

Izaslanicama i brojnim gostima u govoru se obratila nova predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Nada Murganić. Naglasila je, između ostalog, iznimnu važnost zajedništva te konstantnog rada u okviru Zajednice i stranke - na boljitak cijele Lijepe Naše.

- Jačat ću ulogu žena u politici i zajedno s vama provoditi program HDZ-a, čuvati tradiciju i nacionalni ponos. Borit ću se protiv diskriminacije i nasilja u obitelji...Preuzela sam odgovornu dužnost. Pred nama su veliki zadaci, no naša stranka je velika i u njoj ima mjesta za sve.