Nakon Pitomače i Virovitice (Virovitičko-podravska županija), predsjednik HDZ-a mr. sc. Andrej Plenković druženje s građanima nastavio je u Osječko-baranjskoj županiji.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/osigurat-cemo-da-se-viroviticko-podr...

U Našicama, Valpovu…

Našice. Predsjednik Plenković susreo se s brojnim okupljenim građanima. Srdačan doček i brojni dugi razgovori tijekom ugodnog druženja.

Valpovo. Na središnjem valpovačkom trgu srdačan doček za predsjednika Plenkovića - brojni razgovori s Valpovčankama i Valpovčanima.

… potom u Belom Manastiru i Antunovcu

Beli Manastir. Predsjednik Plenković družio se i razgovarao s brojnim građanima na središnjem gradskom trgu.

Antunovac. U ovoj općini - na čelu koje je naš saborski zastupnik (i kandidat na listi za IV. izbornu jedinicu) Ivan Anušić i poznatoj po uspješnom povlačenju sredstava iz EU fondova - predsjednik Plenković pribivao je humanitarnoj akciji „Dani dobrote, prijateljstva i pjesme“. Između veterana NK Vitez i zvijezda Vatrenih odigrana je humanitarna nogometna utakmica.

Projekt Slavonija

„U Našicama, Valpovu, Belom Manastiru i Antunovcu razgovarali smo s brojnim našim ljudima o HDZ-ovu Projektu Slavonija kojim ćemo potaknuti razvoj domaće poljoprivrede, oporavak hrvatskog sela i ostanak mladih u Slavoniji i Baranji“, napisao je predsjednik Plenković na svojoj Facebook stranici.