Glavni tajnik HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković komentirao je na upit Hine prljavu kampanju protiv naše stranke i predsjednika Andreja Plenkovića - koju je bez ikakvih argumenata i dokaza Most nastavio od samog jutra. Ni obljetnica Bljeska im nije bila sveta.

Tom je prilikom Jandroković reagirao i na najavu glavnog tajnika Mosta Nikole Grmoje da  će glasovanje o povjerenju predsjedniku Hrvatskog sabora Boži Petrovu namjerno razvlačiti mjesec dana iako je već skupljeno 79 potpisa za njegovo razrješenje.

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/imamo-79-potpisa-za-opoziv-boze-petrova-ocekujemo-da-ce-uvaziti-cinjenicu-da-vise

Skupina opasnih ljudi

- Most se pretvorio u skupinu opasnih ljudi pribjegavajući svojevrsnom revolucionarnom pravu, što je nezabilježeno u političkom životu demokratske Hrvatske. Članovi Mosta su sami sebe proglasili „borcima protiv kriminala“ - iako imaju manje od 10 posto potpore građana - i onda sebe stavljaju iznad pravne države i uzimaju si pravo kršiti demokratsku proceduru. To su totalitarne teze. Most sam sebi daje legitimitet samoproglasivši se „borcima protiv kriminala“ budući da im legitimitet ne proizlazi iz podrške građana - istaknuo je glavni tajnik HDZ-a.

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/video-orepicevo-pozivanje-naroda-na-ulicu-udar-je-na-ustavni-poredak-republike

MOST TE TUŽI - MOST TI SUDI!

Dodajmo da si zapjenjeni mostovci, očito agresivni zbog gubitka fotelja i poluga moći te nadolazećih  lokalnih izbora, uzimaju za pravo istodobno i istraživati i optuživati i presuđivati ovisno o dnevnopolitičkim potrebama svoje stranke. Kad su u pitanju njihovi uski interesi, primjenjuju ono staro geslo da se „zakona ne treba držati kao pijan plota“.

Most te hapsi!

U demokratskim je državama na ovlaštenim institucijama, a ne na političkim strankama, da u zakonitom postupku utvrde nečiju eventualnu odgovornost. No u tzv. revolucionarnom pravu - koji prakticira Most - „avangardna“ se stranka ili partija stavlja iznad pravne države.

Što je sljedeće? Hoće li Most osnovati tročlano povjerenstvo ili komisiju u sastavu Petrov-Grmoja-Bulj koje će određivati koga od političkih konkurenata treba hapsiti i koliko će godina robije dobiti? Most te tuži - Most te hapsi - Most ti sudi!