Poštovani,

predsjednik Hrvatske demokratskezajednice Tomislav Karamarko primio  je čestitke predsjednika EPP grupe u Europskomparlamenta Josepha Daula i glavnog tajnika EPP-a Antonia Lopeza-Isturiza:

U čestitci J. Daul među ostalim ističeuvjerenje: „Hrvatska demokratska zajednica pod Vašim će  vodstvom nastaviti put prema Europskoj uniji inaša će se suradnja unutar EPP obitelji obogatiti i dalje jačati“.

Glavni tajnik A.L. Isturiz uz čestitkenovom predsjedniku HDZ među ostalim naglašava: „Ne smije se zaboraviti što jeHrvatska demokratska zajednica učinila za hrvatsku neovisnost i europskuperspektivu Hrvatske. Sada je važno na tim temeljima krenuti u budućnost soptimizmom i raditi zajednički za boljitak građana Hrvatske i Europske unije. Utom kontekstu cijeli EPP spreman je pomoći Hrvatskoj da postigne ciljeve kojimasvi težimo“.

Uz čestitke, predsjedniku HDZ-a upućenje i poziv za sudjelovanje na predstojećem Summitu šefova država ili vlada testranačkih čelnika EPP-a koji će se održati u Bruxellesu krajem lipnja.