Svjedoci smo šokantne nezaposlenosti, iseljavanja, kao i demografskog sloma. Samo je u 2014. godini zabilježen najveći demografski pad u povijesti samostalne hrvatske države - rođeno je 11.273 osoba manje nego što je umrlo. Usporedbe radi, samo u jednoj godini izgubili smo grad veličine Sinja! - stoji, među ostalim, u priopćenju naše stranke. Objavit ćemo svih SDP-ovih top 10 propalih i neispunjenih obećanja iz “Plana 21”.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Broj 4

SDP-ovo propalo obećanje:

„Socijalna politika obuhvatit će širok prostor različitih mjera u područjima demografske, pronatalitetne i populacijske politike“

Istina: 

Demografski podaci su poražavajući, 2014. bila je godina s najvećim demografskim padom u povijesti samostalne hrvatske države - zabilježeno je 11.273 manje rođenih nego umrlih. (DZS, 22. srpnja, 2015.)

Milanovićeva politika je propala. Hvale se da Hrvatska raste! Hrvatska raste, ali u krivom smjeru. 

Gospodarstvo je u kaosu. Građani su bespomoćni. Mladi ljudi zbog toga ispaštaju. Svjedoci smo šokantne nezaposlenosti, iseljavanja, kao i demografskog sloma. Samo je u 2014. godini zabilježen najveći demografski pad u povijesti samostalne hrvatske države - rođeno je 11.273 osoba manje nego što je umrlo. Usporedbe radi, samo u jednoj godini izgubili smo grad veličine Sinja. Milanovićeva vlada u svom mandatu nije poduzela ništa kako bi spriječila izumiranje, kao ni iseljavanje našeg stanovništva.  

Potrebna nam je promjena. Milanovićeva politika bacila je našu zemlju u gospodarski i socijalni ponor. Ništa se neće promijeniti bez prave promjene vodstva. Izaberimo promjenu koju Hrvatska treba i zaslužuje!    

ODBROJAVANJE - TOP 10 NEISPUNJENIH OBEĆANJA:

Broj 10

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/sdp-ovo-propalo-obecanje-broj-10-izr...

Broj 9

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/sdp-ovo-propalo-obecanje-broj-9-u-za...

Broj 8

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/sdp-ovo-propalo-obecanje-broj-8-umje...

Broj 7

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/sdp-ovo-propalo-obecanje-broj-7-naja...

Broj 6&5

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/sdp-ova-propala-obecanja-broj-65-pol...