Predsjednik Tomislav Karamarko sudjelovao je sinoć na svečanoj sjednici u povodu 25. obljetnice osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Uoči početka sjednice, Karamarko je naglasio da je HDZ u županiji sve jači i stabilniji, što će najbolje pokazati i predstojeći predsjednički izbori. 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-bjelovara-ankete-su-doista-...

Karamarko se u govoru, među ostalim, osvrnuo na katastrofalnu gospodarsku politiku SDP-ove vlade, HDZ-ov plan za oporavak zemlje te predstojeće predsjedničke izbore kao uvod u pobjedu na onim parlamentarnim.

Prenosimo glavne naglaske iz govora, a cjelovit video pogledajte u nastavku:

SDP - novi porezi i dijeljenje sinekura

Hrvatsko je gospodarstvo upropašteno! I to je jedini rezultat SDP-ove vlade. Europska komisija je prije nekoliko dana pokazala što misli o njihovoj politici koja se svodi samo na izmišljanje novih poreza. Uplatili smo 5.8 milijardi u fondove EU-a, a povukli smo 4.5! Zašto u cijelome svom mandatu nisu smislili način da vrijednim poduzetnicima pomognu u razvoju i otvaranju radnih mjesta? Došli su na vlast s rukama u džepovima i samo dijelili sinekure. To je razlog! 

Lažni socijaldemokrati

Kako objasniti njihove pokušaje izjednačavanja agresora i žrtve, odnos prema našim braniteljima koji se sada smrzavaju i prosvjeduju pred Ministarstvom? Kako objasniti da Josipović  od prvoga dana svog mandata za savjetnika ima čovjeka koji je obožavatelj lika i djela Slobodana Miloševića? Naša je obaveza da maknemo ovu vlast koja nema nikakve veze s europskom socijaldemokracijom, nego je samo oličenje jugonostalgije i jugofilije. Onaj tko ne voli svoju domovinu, ne može se za nju ni boriti. Pred nama je velika odgovornost. Moramo izbaviti Hrvatsku iz bijede i boriti se za kvalitetan život svakog pojedinca. 

Izbori - najvjerodostojnija anketa!

Neće nas pokolebati njihove lažne ankete koje su samo u funkciji obeshrabrivanja naših birača. Svaki put kad su rekli da ćemo izgubiti - mi smo pobijedili!  Zadnji primjer je Sisačko-moslavačka županija, gdje su predviđali da će Vidović dobiti s osam posto razlike, a naš je Žinić pobijedio sa 16 posto. Mi u ovom trenutku vodimo sa 16 do 20 posto razlike pred SDP-om. A ja vam garantiram da će se ta razlika iz dana u dan povećavati! 

Dobit ćemo predsjednicu RH

Čovjek koji je obećao da će „Hrvatska biti crvena“, nije zaslužio sjediti na Pantovčaku. Imamo odličnu predsjedničku kandidatkinju. Vidimo da nema ravnopravan status u pojedinim medijima i na sve je se načine pokušava obezvrijediti. Nakon toga slijede i parlamentarni izbori. To je vrijeme za konačni obračun s nesposobnošću. Moramo osigurati kvalitetne uvjete našoj djeci da ostanu živjeti i raditi u Hrvatskoj. HDZ izrađuje program s bavarskim IFO institutom - imamo preko 40 predviđenih projekata i na vlast ćemo doći pripremljeni.

Više fotografije pogledajte u galeriji: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.785023504889012.1073741889.333...