Dr. sc. Mario Šiljeg iz HDZ-ova Odbora za zaštitu okoliša, energetiku i rudarstvo komentirao je za RTL Danas nerazumnu odluku ministra Mihaela Zmajlovića o već zloglasnom preseljenju u luksuznu zgradu ZagrebTower. Dok državni prostori zjape prazni, Zmajlović bahato, na račun poreznih obveznika, odlučuje plaćati zakup u privatnom prostoru. Više od 11 milijuna kuna troškova preseljenja, a Milanović tvrdi da nema razloga za ministrovu smjenu!? Apsurd nad apsurdima!

Izdano povjerenje građana

Na temelju svih nebuloznih troškova i bahatih poteza Zmajlovićeva ministarstva, pravedna odluka prema građanima bila bi ministrova smjena te je Šiljeg argumentirao ustvrdio:

- Smjena ili ostavka ministra pitanje je prije svega moralne odgovornosti, političke odgovornosti i na kraju krajeva vjerodostojnosti ove vlade.

https://www.youtube.com/watch?v=sES2lXf2avY&feature=youtu.be

Čemu štednja?

Bivši ministar zaštite okoliša i prirode te naš saborski zastupnik Branko Bačić još prije je bio kritizirao rastrošne, suspektne poteze ministra Zmajlovića, koji ignorira HDZ-ove prijedloge da se obnove državni prostori i u njima nastavi rad ministarstva. Tko je još vidio štedjeti!

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/video-zmajlovic-seli-ministarstvo-u-e...