Dana, 6.03.o.g.  u prostorijama MO Brezovica, Brezovačka cesta 100 u organizaciji Područnog odbora HDZ-a Brezovica održana je proslava 25 godina osnutka i djelovanja HDZ-a na tom području. Sama obljetnica obilježena je na dostojanstven i svečan način.

Dvorana mjesne samouprave  bila je prepuna članova, simpatizera i pristaša Stranke. Proslavi značajne i povijesno velike obljetnice od četvrt stoljeća uspješnog stranačkog djelovanja nazočili su te ju uveličali svojim dolaskom i uvaženi stranački dužnosnici: gospodin Andrija Mikulić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba u svojstvu izaslanika predsjednika HDZ-a gospodina Tomislava Karamarka, dopredsjednici gradske organizacije gospoda Mario Župan, Stanko Gačić i Ante Plazonić, područni predsjednici te predsjednici Zajednica HDZ-a Grada Zagreba, gospođica Ivana Župan i gospodin Ile Baković.

Uvodno se obratio domaćin predsjednik PO HDZ-a Brezovica Vladimir Iviček. U svom govoru ponosno je istaknuo sve pristutan duh zajedništva kako unutar područnog odbora Brezovica tako i unutar cijele Stranke. Istaknuo je kako je HDZ u svakom trenutku spreman za sve nadolazeće izbore jer ima najkvalitetnije kandidate koji mogu ostvariti pobjedu te koji svojim znanjem i radom doprinose osjećaju sigurnosti i poboljšanju života cijelokupnog hrvatskog puka. HDZ je vratio povjerenje birača i simpatizera kako na lokalnoj tako i nacionalnoj razini zahvaljujući vraćanju na temelje prvog predsjednika i utemeljitelja, dr. Franje Tuđmana.-zaključio je Iviček.

Uzvanicima i gostima proslave obratio se i gospodin Andrija Mikulić predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba u svojstvu izaslanika predsjednika HDZ-a gospodina Tomislava Karamarka. Mikulić je održao snažni motivacijski govor. Poseban pozdrav uputio je svim hrvatskim braniteljima, a posebno hrvatskim braniteljima u Savskoj 66 te svim članicama, članovima Hrvatske demokratske zajednice, simpatizerima, Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Grada Zagreba te ostalim integralnim zajednicama naše Stranke koji su pridonijeli pobjedi prve Predsjednice Republike Hrvatske – gospođe Kolinde Grabar Kitarović. Hrvatska demokratska zajednica vraćena je svome iskonu i utemeljitelju dr. Franji Tuđmanu, s posebnim naglaskom na domoljublje, poštenje i zastupanje hrvatskih nacionalnih interesa. Istaknuo je kako osobni interesi nemaju više mjesta u HDZ-u. HDZ je homogena Stranka koju čine pošteni i časni članovi, koji svojim nesebičnim trudom i radom nižu pobjedu Istaknuo je kako Stranci pretstoji u skoro vrijeme najvažniji zadatak a to je pobjediti na parlamentarnim izborima, osvojiti dvotrećinsku većinu u Hrvatskom saboru te vratiti članak 45. Ustava RH, po kojem bi se ponovno omogućilo glasovanje dijaspore na način na koji i zaslužuju Komentirao je i aktualnu situaciju u Gradu Zagrebu – istaknuvši da su prijevremeni izbori u Zagrebu pitanje morala, jer Grad Zagreb ima dvije legalno izabrane zamjenice gradonačelnika koje ništa ne prijeći da obavljaju svoje dužnosti. Provociranje prijevremenih izbora u Zagrebu  sebični i tašti je čin Milana Bandića. Program HDZ-a za Grad Zagreb je odavno pripremljen, obhvaćeni su gorući problem Zagreba i kapitalni projekti koje je potrebno što hitnije realizirati na dobrobit svih građana Zagreba. HDZ će imati svoga kandidata koji će biti najkvalitetniji, najstručniji i pobjednički te kojega će podržati svi koalicijski partneri i nacionalno vodstvo stranke.- dodao je Mikulić.