U dvorani MO Malešnica održana je svečana sjednica PO HDZ Stenjevec kojom je obilježena 28. godišnjica osnivanja HDZ Stenjevec.

Na sjednici je sve nazočne ispred PO HDZ Stenjevec pozdravio predsjednik mr.sc. Jure Šarić koji je u svom govoru istaknuo ostvarene rezultate na prošlim lokalnim izborima koji su u koaliciji sa strankom 365 Milan Bandić omogućili preuzimanje odgovornosti za unaprijeđenje kvalitete života u GČ Stenjevec.

​Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Grada Zagreba i predsjednik Skupštine Grada Zagreba dr. Andrija Mikulić obećao je da će Grad i HDZ pomoći u bržoj realizaciji projekata vezanih za našu gradsku četvrt pri čemu je istaknuta izgradnja novog Doma zdravlja, natkrivanje tržnice Špansko, izgradnja dječjih vrtića, izgradnja bazena te bolja prometna povezanost zapadnog dijela grada.

Uz članove područnog odbora i predsjednike/ce TO i predstavnike zajednica žena, branitelja i utemeljitelja HDZ-a, svojim dolaskom na svečanu sjednicu PO HDZ Stenjevec uveličali su i saborski zastupnici dr. Ivan Ćelić, dr. Tomislav Sokol, pomoćnik ministra obrane prof. Zoran Piličić, direktor Podružnice Tržnice gosp. Stanko Gačić i predstavnici drugih područnih odbora HDZ-a Grada Zagreba.