Sugrađanima nudim novi model odgovornog i transparentnog upravljanja financijama te kapitalne projekte poput Nacionalne dječje bolnice ili Jarunskog mosta, koje ćemo ostvariti u sinergiji s našom Vladom RH i uz pomoć europskih sredstava - naglasio je Davor Filipović gostujući u Studiju 4 HRT-a. 

Osim što će Zagrepčani na internetu moći vidjeti na što se troši svaka kuna - nastavio je naš pobjednički kandidat - uvest ću i imovinske kartice za sve pročelnike u gradskoj upravi i direktore komunalnih poduzeća: 

- Uzmimo primjer sljemenske žičare, koja je s 300 milijuna kuna „skočila“ na - 750 milijuna. Za tu razliku u troškovima mogli smo svim zagrebačkim obiteljima osigurati besplatni vrtić, i to četiri i pol godine! Zahvaljujući odgovornom upravljanju, Grad Zagreb će moći, osim vrtića, na sebe preuzeti i plaćanje kamata za sve kredite za obnovu naših sugrađana koje je pogodio potres. 

Stoga ću ponoviti: besplatni vrtić nije obećanje, to je realnost! - zaključio je Filipović. 

Naravno, gostovanje u Studiju 4 bila je lijepa prigoda da još jednom čestita igračima i stručnom stožeru Dinama na veličanstvenoj pobjedi protiv TottenhamaKako je sam napisao Kako je sam napisao na svojoj FB stranici: 

K'o Sljeme veliko srce imamo!