Danas je Predsjedništvo OGČ HDZ Novi Zagreb-zapad zajedno s tajnikom zagrebačkog HDZ-a Ivanom Ćelićem sudjelovalo na svečanoj Svetoj Misi koju je u župnoj crkvi u Lučkom predvodio tamošnji župnik vlč. Dubravko Škrlin Hren. Župa svetog Ivana Nepomuka prostire se na velikom području: od općine Stupnik u Zagrebačkoj županiji, preko Demerja (GČ Brezovica), no najveći dio ipak je u Gradskoj četvrti Novi Zagreb - zapad (Lučko, Hrvatski Leskovac, Ježdovec). Predsjednik TO HDZ Lučko Silvestar Smetko zajedno s članovima izvršnog odbora predstavio je probleme s vodoopskrbnom i kanalizacijskom mrežom, kao i manjkavi i nesigurni pločnik u središnjoj Puškarićevoj ulici. Istaknuo je važnost bolje horizontalne i vertikalne komunikacije, pa je dogovoreno i skoro održavanje tribine. Na sastanku su nazočili i novoizabrana predsjednica TO HDZ Ježdovec Marija Azinović te vijećnik HDZ-a u VMO Ježdovec Marko Lovrić koji su, također, govorili o komunalnoj problematici, ali i potencijalnoj ekološkoj prijetnji u Ježdovečkim šumama. 
Jučer je predstavljena i kandidacijska lista HDZ-a za izbore za Europski parlament koju predvodi Karlo Ressler. Naša lista predstavlja sinergiju iskustva i mladosti, Domovinskog rata i budućnosti, narodnjačko-demokršćanskih vrijednosti i stručnosti. Stoga smo sigurni da će i ovaj put osvojiti uvjerljivo najveći broj glasova. 
Na kraju zahvaljujemo onima koji su donirali maslinove grančice povodom Nedjelje Muke Gospodnje, a koje su se dijelile na više lokacija u našoj gradskoj četvrti.