I predsjednik Andrej Plenković i glavni tajnik Krunoslav Katičić iskazali su na zajedničkoj sjednici Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i Kluba zastupnika HDZ-a zadovoljstvo kampanjom u Zagrebu i našim gradonačelničkim kandidatom Davorom Filipovićem. 

Kako je na sjednici napomenuo Katičić, „u Zagrebu su konkurenti očito u problemu“:

- Dosad su Filipoviću fabricirali lažnu naslovnicu, izmislili mu nepostojeću anketu s nepostojećim rezultatima, a na kraju nam je autor knjige o „Možemo“, apologet Tomislava Tomaševića, „sugerirao“ da ga zamijenimo, da nađemo „boljeg kandidata“.

Zanimljiva situacija - dodao je glavni tajnik HDZ-a - da upravo naši najveći protivnici kakti najviše brinu o HDZ-u:

- Stvar je jednostavna. Da im Filipović nije opasan, ne bi se bavili njime. Njihovi agresivni, svakodnevni napadi najbolja su potvrda da smo na dobrom, pobjedničkom putu, kao i to da smo odabrali najboljeg kandidata - koji će uvesti novi model upravljanja gradom te ga financijski konsolidirati.

Zabrinuli bismo se da nas hvale Tomaševićevi hagiografi! - zaključio je Katičić.

Predsjednik naše stranke i naše Vlade RH u svom je obraćanju na sjednici naglasio da pripreme za pobjedu na lokalnim izborima dobro napreduju:

- Na terenu se osjeća pozitivni duh, prema svim anketama, a i „anketama“, HDZ je u uvjerljivom vodstvu ispred konkurencije... Naša je ambicija jasna: obnoviti povjerenje koje su nam ukazali hrvatski ljudi u većini županija, gradova i općina!

Raduje i rast rejtinga naših kandidata u četiri najveća grada - u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Evo, s nama su večeras ovdje i Davor Filipović i Josip Ostrogović, prepuni samopouzdanja & entuzijazma! – također je istaknuo Andrej Plenković.

Naš Davor je na sjednici zahvalio nacionalnom vodstvu HDZ-a na snažnoj podršci, uz kratku, ali jasnu poruku: Zajedno, do pobjede!