Naš kandidat za gradonačelnika Zagreba, u nedjelju ujutro, na Trešnjevačkom kao i na Cvjetnom trgu djelio je maćuhice i ruže povodom Dana Žena. Istaknuo je kako je to dan kada se svi trebaju sjetiti svojih majki, prijateljica, susjeda i svih žena koje daju veliko doprinos svim nađim zajednicama.

"Istaknuo bih posebno i ulogu žena u borbi protiv pandemije, naših liječnica, medicinskih sestara, njegovateljica, sve one koje su preuzele taj jedan ogroman teret na svoja leđa. U kontekstu položaja žena u trgovačkim društvima, mogu obećati svim našim sugrađanima da ću, nakon što budem izabran za gradonačelnika, napraviti sve da se njihov broj na
upravljačkim pozicijama poveća", poručio je Filipović.

"Danas, 8.ožujka, Međunarodni je dan žena! Dan u kojem se slave žene diljem svijeta, njihovi ekonomski, socijalni i politički uspjesi. Drage pripadnice ljepšeg spola, kolegice, prijateljice, stranačke kolegice, pacijentice, čestitam Vam vaš dan. Na nama je uvažavati vas, cijeniti, poštivati i voljeti baš svakoga dana", poručio je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba, dr. med. Mislav Herman.

U ime cijele gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba svim ženama želimo sretan njihov dan i da to ne bude jedini dan u godini kada se svi sjete koliko žene vrijede i koliko su važne unutar svake zajednice!