U subotu 07.03.o.g. u Lužanu održana je svečana sjednica PO HDZ Sesvete kojoj je nazočilo 280 članova i simpatizera naše stranke. Sjednicu su uveličali svojim dolaskom predsjednik GO HDZ Grada Zagreba gdin.Andrija Mikulić te dopredsjednici GO Grada Zagreba gdin.Mario Župan i Stanko Gačić.

Svečanoj sjednici predsjedavao je predsjednik PO HDZ Sesvete gdin Ante Plazonić u pratnji  dopredsjednik VGČ Sesvete gdin.Dražena Markote, istom prilikom uručena su priznanja članovima područnog odbora Sesvete koji su svojim radom u proteklih 25 godina dali veliki doprinos i pokretačka snaga HDZ-a. Nesebični članovi područnog odbora HDZ-a Sesvete u sinergiji s ostalim područnim organizacijama a predovođeni vodstvom GO HDZ-a Grada Zagreba prometnuli su HDZ u vodeću i prvu stranku u Gradu Zagrebu.

Nazočnima se obratio predsjednk GO Grada Zagreba gdin Andrija Mikulić- zahvalio je svima na postignutim rezultatima u prethodnom razdoblju,naglasio je kako mu je uvijek drago doći  u pobjedničke Sesvete te će se uvijek rado odazvati jer poziv Sesvećana se ne odbija. Nazočni su ove riječi pozdravili  gromoglasnim pljeskom. Također se osvrnuo na moguće predstojeće izbore za gradonačelnika Grada Zagreba apelirajući na sve članove i simpatizere da na tim izborima bezuvjetno podrže kandidata HDZ-a te da na taj način nastavimo pobjednički niz kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini. “SVE ZA ZAGREB, ZAGREB NI ZA ŠTO“- dodao je na samom kraju Andrija Mikulić.

Domaćin svečane sjednice TO Lužan i njegov predsjednik gdin.Ivan Okićan priredio je ukusna jela s roštilja i prigorske specijalitete. Uz dobru kapljicu i glazbu druženje se nastavilo do kasnih večernjih sati.