Nakon što mi je predsjednik Plenković sa cijelim stranačkim vodstvom na Cvjetnom trgu dao bezrezervnu podršku, ponosan sam što su mi tu čast ukazali i utemeljitelji HDZ-a! - poručio je naš pobjednički kandidat Davor Filipović na sjednici Predsjedništva Zajednica utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ (u proširenom sastavu), organiziranoj iz Središnjice putem video linka.

Utemeljitelji su u opasnim, teškim vremenima - dodao je budući gradonačelnik Zagreba - imali hrabrosti krenuti zajedno s dr. Franjom Tuđmanom u stvaranje Hrvatske:

- Danas, puni samopouzdanja, vodimo političku bitku za bolji Zagreb, koji ću zahvaljujući svom novom, odgovornom i transparentnom modelu upravljanja učiniti gradom u kojem najbolji pobjeđuju, a slabiji su zaštićeni! Podrška utemeljitelja, kao i sve jača potpora sugrađana, dodatni su mi motiv da dam sve od sebe!

IZABRALI SMO PRAVE LJUDE!

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković istaknuo je da ćemo - vodeći se konceptom modernog suverenizma i koristeći prednosti članstva u Europskoj uniji - osigurati gospodarski oporavak Lijepe Naše i potom ubrzani rast:

- Izražavam snažnu potporu našim kandidatima na lokalnim izborima. Izabrali smo prave ljude i imamo pravi program za budućnost Hrvatske! HDZ je već tri desetljeća ključna politička snaga u našoj zemlji - tako će ostati i u četvrtom!

Uvjeren sam da će naši kandidati u ovoj političkoj utakmici dati svoj maksimum te da će im hrvatski građani ukazati povjerenje - zaključio je Plenković.

NUDIMO ODGOVORE NA SVA BITNA PITANJA

Mario Kapulica, predsjednik Zajednice utemeljitelja i saborski zastupnik, također je naglasio da na nadolazećim izborima s punim pravom očekujemo odlične rezultate i pobjedu:

- Više je razloga za to: imamo veliku i snažnu organizaciju, iskustvo u upravljanju, sjajne kandidate, kvalitetan program i nacionalnu politiku koja nudi odgovore na sva bitna pitanja hrvatskih ljudi. Zato naš slogan i glasi „Sad je bitno“!