Dana  26. rujna 2015. na štandu tržnice Gajnice članovi TO Gajnice, predvođeni predsjednikom Zdenkom Jušićem, ponovno su, usprkos najavi lošeg  vremena, izašli među građane i  tijekom  subotnjeg prijepodneva slobodno i neopterećeno komunicirali s prijateljima, susjedima i ostalim prolaznicima o raznim temama, kako o svakodnevnim problemima s kojima se susreću, tako i aktualnostima u gradu i državi. Na štandu je bilo riječi i o  tribini "Energetska učinkovitost u zgradama", vezano za aktualnu ugradnju razdjelnika u stanovima koji imaju grijanje na Gradsku toplanu, a koja je nedavno uspješno održana u  Prečkom.  Plan je, također, predmetnu tribinu održati i u Gajnicama jer je zainteresiranost građana za tu problematiku dosta velika.

Tijekom održavanja štanda u Gajnicama, u akciji razgovora s građanima, nesumnjivo je povećana  prisutnost stranke u svakodnevnom životu lokalnog stanovništva, ali i istovremeno naglašena aktualna problematika na važne probleme Gajnica kao  infrastrukturnog središta gradske četvrti Podsused-Vrapče.

 

Iduća prilika za druženje bit će opet jedan od nadolazećih vikenda, ukoliko vremenske prilike budu naklonjene kao i ovaj put, a ovo subotnje prijepodne svakako je korak naprijed u neposrednoj komunikaciji s građanima.