Drage članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice,

Dragi naši simpatizeri i prijatelji,

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

U ime Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Grada Zagreba i u svoje osobno ime želim Vam izreći veliko hvala što ste svojim glasom podržali gospođu Kolindu Grabar Kitarović i smjer kojim će Hrvatska ići kroz naredno vremensko razdoblje.

Zadnjih godina neprestano smo slušali o politici regiona, neprestano su se nametale ideološke podjele, dok smo u gospodarskom smislu propadali. Uvjeren sam kako će dolaskom gospođe Kolinde Grabar-Kitarović zapuhati novi vjetrovi, jer unatoč objektivnim globalnim poteškoćama ne smijemo gubiti nadu, budući je naša Domovina Bogom dana zemlja u kojoj može i mora biti bolje.

Nakon što je Hrvatska demokratska zajednica dala prvog predsjednika  dr. Franju Tuđmana, nakon 25 godine hrvatske neovisnosti stigao je trenutak i za prvu hrvatsku predsjednicu. Zagrebačkih 200 573 glasa su jasno rekli kako je Kolinda Grabar-Kitarović ono što Hrvatskoj treba. Presretni smo što smo mogli utkati svoj glas u blistavu pobjedu koja već sada vraća optimizam među našim prijateljima i susjedima.

Pred nama je još puno toga za odraditi, vrlo skoro uslijedit će parlamentarni izbori. Zajedničkim snagama dužni smo dati svoj obol u stvaranju bolje Hrvatske. Stoga Vas pozivam da nastavimo ići istim smjerom kojim smo krenuli od unutarstranačkih izbora i dolaska gospodina Tomislava Karamarka na čelo Hrvatske demokratske zajednice. To je put istinskog domoljublja, poštivanja, gospodarskog prosperiteta, promicanja obiteljskih vrjednota, solidarnosti i zajedništva, jer Hrvatska to zaslužuje!

Vaš,

Andrija Mikulić,

Predsjednik GO HDZ Zagreb