U srijedu, 19. rujna odigrana je završnica 38. malonogometnog turnira Večernjeg lista "Kocka OŽUJSKO 2018."  Kocka u Prečkom najstariji je zagrebački turnir koji se igra na otvorenom, još od 1979. godine. Natjecanje se tradicionalno održalo u seniorskoj konkurenciji te konkurenciji veterana i sponzora. Obzirom da turnir ima humanitarni karakter ove godine u seniorskoj konkurenciji  igralo se za Udrugu Vjeverica – Udruga za podršku osobama s intelektualnim poteškoćama Zagreb, koja ove godine obilježavanja 60 godišnjicu osnutka, a sav prihod od kotizacije veteranskih ekipa uplaćen je obitelji tragično preminulog Mate Čuljka, hrvatskog malonogometaša, igrača talijanskih prvoligaša i hrvatske futsalske reprezentacije te jednog od osnivača Futsal Dinama i prvog trenera tog kluba.

Ovogodišnji pobjednici u konkurenciji seniora su MNK Goli Vrh, u konkurenciji veterana MNK SC Flegar Splat i u konkurenciji sponzora MC plus.

Pobjednicima su pehare uručili naši Dominik Gluhinić - osobni izaslanik predsjednika Gradske skupštine, Danijel Samaržija - potpredsjednik Vijeća gradske četvrti Trešnjevka jug i Davor Laura vijećnik gradske četvrti Trešnjevka jug.