U Kutini u srijedu 23.09.2015. je održana sedma u nizu mini  klauzura na području VI. izborne jedinice, za GO Kutina, GO Popovača, OO Velika Ludina. Klauzuri su uz mnogobrojno članstvo prisustvovali koordinator za VI. izbornu jedinicu Dražen Bošnjaković, zamjenici koordinatora Mario Župan i Ivo Žinić, te izborni stožer VI. izborne jedinice.

Klauzuru je uvodno pozdravili predsjednici HDZ GO Kutina, GO Popovača, OO Velika Ludina. Skupu se zatim obratio Ivo Žinić, župan Sisačko Moslavačke županije, koji je pozvao na zajedništvo, istaknuvši da smo ovdje jer želimo čuti prijedloge, pitanja, kritike od članova HDZ što trebamo učiniti za probitak i boljitak ovog kraja kada preuzmemo odgovornost za vođenje Hrvatske. Župan Žinić je predstavio program 5+ Hrvatska za područje Sisačko-moslavačke županije. Skupu se zatim obratio zamjenik koordinatora Mario Župan koji je čestitao i zahvalio svima na dosadašnjim rezultatima, te naglasio za potrebom zajedništva. Istaknuo je, da kao što je to rekao predsjednik Karamarko da nas nikada neće osramotiti i izdati, tako Vas ni mi nikada nećemo izdati i osramotiti, jer da nije bilo utemeljitelja, dr. Franje Tuđmana i hrvatskih branitelja, ne bi ni mu ovdje sjedili. Mi živimo Hrvatsku.

Vratimo Hrvatsku u Hrvatske ruke- istaknuo je u svom govoru Dražen Bošnjaković. Današnja vlada je nestručna, nesposobna i ne znaju upravljati državom, te su se uspjeli posvađati sa svima i to je ono što ćemo mi promijeniti. Ovo su izbori za Hrvatsku, za očuvanje Hrvatskog indetiteta.

Nakon izlaganja uslijedila je rasprava u kojima su članovi postavljali pitanja vezano uz nezaposlenost mladih, pitanja statusa Petrokemije, pitanja oko prava branitelja, radu porezne uprave.