Nakon četvero uzastopnih dobivenih izbora, HDZ Gornje Dubrave nastavlja s uspjesima. Godinama su članovi HDZ-a, prijatelji i simpatizeri Gornje  Dubrave maštali o prostoru i mjestu okupljanja, no prostora za takve nije bilo.

Danas kada HDZ u Gornjoj Dubravi broji 2000 članova i kada HDZ  obnaša vlast, članovi HDZ-a, prijatelji i simpatizer dobivaju i svoje mjesto okupljanja u Grižanskoj ulici 12. Prostor je iznajmljen, a u vlasništvu je Grada Zagreba.

Zaslužni za to su svi uporni članovi, no svakako treba istaknuti predsjednika zagrebačkog HDZ-a i potpredsjednika zagrebačke gradske skupštine gosp. Andriju Muikulića, te dopredsjednika HDZ-a Gornje Dubrave gosp. Dinka Budića.

Prostorije su u lošem stanju te će trebati izdvojiti dosta sredstava za obnovu, prostor u Grižanskoj 12 uskoro će biti otvoren za sve članove i prijatelje stožerne stranke hrvatskog naroda.

Poznato je da je i prvi hrvatski predsjednik krenuo baš iz Dubrave, te da Dubrava "diše" plavo, trebalo je proći punih 26 godina od osnutka kako bi članovi HDZ-a i prijatelji našli svoje mjesto u Gornjoj Dubravi.

Zahvaljujemo svima koji su se angažirali, te pozivamo sve domoljubne snage da nam se pridruže u uređenju prostorija. Na fotografijama su članovi HDZ-a na jednom druženju od ove godine. Nadamo se skorim fotografijama i iz novih prostorija, također u zajedničarskom duhu.