Zajedno ZA plavi Zagreb 2021! - jednodušna je to poruka koju su predsjednik ZG HDZ-a dr. med. Mislav Herman, naš gradonačelnički kandidat izv. prof. dr. sc Davor Filipović i članice Gradskog odbora Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" Grada Zagreba poslale s pripremnog sastanka za pobjedu na lokalnim izborima

Herman je tom prilikom istaknuo da jedino HDZ ima i znanje i političku ozbiljnost da u Zagrebu promijeni ono što treba promijeniti, a toga je dosta, ali da pritom ne uruši dobre projekte i socijalne programe, koje ćemo ne samo nastaviti, nego i proširiti - poput uvođenja besplatnog vrtića za sve zagrebačke obitelji i pokrivanja kamata na kredite za obnovu!

- Naš Davor, sveučilišni profesor ekonomskih znanosti i ekspert za poslovno upravljanje, zna detaljno kako funkcionira naš grad, kako će ga financijski konsolidirati i kako odgovoriti na sve izazove 21. stoljeća!

Zahvalivši našim damama na podršci, Filipović je naglasio da ga prljava, agresivna kampanja kojoj je otpočetka izložen neće pokolebati:

- Svakodnevne laži na moj račun i podmetanja me nimalo ne zabrinjavaju, već samo dodatno motiviraju: ta panika koja je zavladala među političkim protivnicima najbolja je potvrda da smo na pravom, pobjedničkom putu!

Drage „Katarine“, kad vidim vašu energiju, vaše znanje, vašu spremnost na maksimalni angažman, još sam uvjereniji u našu zajedničku - pobjedu! Velika vam hvala! - zaključio je budući gradonačelnik Zagreba.