Kao ozbiljna stranka nastavljamo s ozbiljnim pripremama za pobjedu na lokalniizborima! - zajednička je to poruka s 5. sjednice Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba, na kojoj su analizirane sve dosadašnje aktivnosti u (pred)izbornoj kampanji te najavljene one nove. 

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a (i Gradske skupštine Grada Zagreba) dr. med. Mislav Herman istaknuo je u Središnjici naše stranke, iz koje se putem video linka održavaju sjednice GO-a, da nastavljamo još jače i još žešće, posebno s obilascima terena i izravnim kontaktima s našim članovima i simpatizerima:  

Odjeci su odlični, naš gradonačelnički kandidat Davor Filipović svakog dana je u jednoj ili dvije gradske četvrti, rejting mu raste. O tome svjedoče i zadnje ankete prema kojima, kao čvrsta brana pred profesionalnim prosvjednicima i sve nervoznijim SDP-om, sigurno ulazi u 2. krug, u kojem će - pobijediti! 

Sveučilišni profesor Davor Filipović zahvalio je svima na dosadašnjem predanom angažmanu i pozvao da zajedničkim snagama nastavimo u istom, pobjedničkom tempu: 

Pred nama je i skorašnje predstavljanje Izbornog programa koji Zagrepčanima nudi cjelovita rješenja za probleme što ih već godinama muče. U Zagrebu novca ima i za besplatne vrtiće i za preuzimanje kamata na kreditima za obnovu i za rekonstrukcije tržnica, jedino treba odgovorno i transparentno upravljati gradskim financijama.  

Kako često znam isticati: Kada je volja velika, problemi su mali! - zaključio je Filipović.