U ponedjeljak, 26. veljače je u Temeljnom ogranku Matija Gubec (PO HDZ Stenjevec) održana izvanredna Izborna skupština na kojoj su izabrani nova predsjednica i izvršni odbor. 
 
Nakon intoniranja himne Lijepa naša i odavanja počasti minutom šutnje prvom predsjedniku RH i predsjedniku HDZ-a dr. Franji Tuđmanu kao i svim poginulima u Domovinskom ratu, nastavilo se pozdravnim govorom gostiju. Od nazočnih su se obratili potpredsjednik PO HDZ Stenjevec, vijećnik i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u VGČ Stenjevec Vlado Kovačević i član PO HDZ Stenjevec i vijećnik u VGČ Domagoj Duvančić koji je i predsjednik povjerenstva za komunalnu infrastrukturu u VGČ Stenjevec, te potpredsjednik PO HDZ Stenjevec Ivan Madunić.
 
Nakon obraćanja gostiju pristupilo se izboru kandidata. Za predsjednicu TO HDZ Matija Gubec izabrana je Marija Bilić, za članove Izvršnog odbora TO HDZ Matija Gubec izabrani su: Goran Vrdoljak, Luka Lekić, Marija Osterman, Ante Bilić i Vjekoslav Udiljak.
 
Nakon izbora svim nazočnima obratila se novoizabrana predsjednica Marija Bilić, zahvalila na ukazanom povjerenju i pozvala na zajedništvo u cilju provedbe programa HDZ-a i realizacije projekata na lokalnoj razini.