Finalnom utakmicom jučer je u Gornjoj Dubravi završen tradicionalni malonogometni turnir za djecu 'Oluja 95'. Turnir koji okuplja branitelje i djecu, sve generacije od onih najmlađih do umirovljenika, ove će godine ostati zapamćen po rekordnoj posjećenosti što je samo znak da je zajednica prepoznala turnir kao izvrsnu priliku za druženje i okupljanje. 

-    Oluja 95 bila je veličanstvena i tako je trebamo slaviti svake godine. No, Oluja 95 živi svaki dan i moraju je živjeti buduće generacije jer je ona utkana u naše temelje. Ovo je način da ujedinimo našu prošlost, sadašnjost i budućnost. Naše temelje i ono zbog čega danas živimo i stvaramo, a to su naša djeca- istaknuo je u svome obraćanju prilikom podjele medalja najboljoj ekipi predsjednik HDZ-a Grada Zagreba i predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić pod čijim je pokroviteljstvom turnir i organiziran. Dodaje kako će svi događaji koji na ovi način odražavaju zajednicu aktivnom i koji održavaju sjećanje na branitelje živim, uvijek imati njegovu potporu.

Potporu turniru, uz posjetu od oko tisuću ljudi, svojim su dolaskom dali i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, član Predsjedništva GO HDZ-a i ministar kulture Zlatko Hasanbegović, kao i potpredsjednik HDZ-a Grada Zagreba Mario Župan te Ivana Župan, predsjednica Mladeži HDZ-a Zagreba