U petak, 07. studenoga 2014. u prepunoj dvorani MO Kozari Bok održana je promocija knjige Tihomira Dujmovića "Hrvatska u raljama djece komunizma".

Uz autora knjige gosp. Dujmovića knjigu su prezentirali gosp. Andrija Hebrang, gosp. Gordan Jandroković, dok je ulomke iz knjige čitala kćerka gosp. Dujmovića, mlada studentica glume Lucija Dujmović.

Na početku izlaganja sve nazočne su pozdravili Ante Lovrić, predsjednik TO HDZ Kozari Bok, kao domaćin, Mario Župan predsjednik PO HDZ Peščenica - Žitnjak, i Andrija Mikulić, predsjednik gradske organizacije HDZ grada Zagreba.

Vrlo iskreno, emotivno i otvoreno predstavljači su jedan za drugim govorili o činjenicama iznesenim u knjizi, kao i o očitoj šutnji i ignoriranju poteza vladajućih od većine vodećih medijskih kuća u RH. U više navrata istaknuto je da se više ne smije šutjeti, već da se jasno razotkrivati posljedice vladavine sadašnje vlasti, kao i posljedica koje bi mogle nastati ukoliko opet osvoje kako predsjedničke, tako i parlamentarne izbore.