U petak 23. svibnja imali smo priliku i čast biti domaćini međužupanijskog stranačkog sastanka Hrvatske demokratske zajednice kojeg je vodstvo stranke organiziralo za predsjedništva  ŽO HDZ-a Istarske, Primorsko-goranske, Ličko-senjske, Krapinsko-zagorske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke županije i Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba.

Sastanku su nazočili brojni uzvanici, predsjedništvo stranke, saborski zastupnici, vijećnici, HDZ-ovi načelnici i gradonačelnici te sadašnji i budući eurozastupnici iz redova Hrvatske demokratske zajednice.

Nakon himne i minute šutnje za sve preminule branitelje i prvog hrvatskog predsjednika Dr. Franju Tuđmana, prisutnima su se redom obratili predsjednik GO HDZ-a Grada Zagreba Andrija Mikulić, voditelj izvršnog izbornog stožera Drago Veselčić, zastupnica u Europskom parlamentu gospođa Dubravka Šuica te predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Svi govornici pozvali su građane da iziđu na izbore za Europski parlament te su se složili kako je u kampanji posjećen gotovo svaki kutak lijepe naše te kako kandidati HDZ-a u Europskom parlamentu zastupaju i idu zastupati isključivo građane Hrvatske. Također svi su se složili da je Lista broj 6 pobjednička lista, odnosno ono najbolje što Hrvatska ima!