U petak, 3. srpnja 2015., čelništvo GO HDZ-a Grada Zagreba predvođeno predsjednikom Andrijom Mikulićem i tajnikom Ivanom Ćelićem, u nastavku svoga obilaska gradskih četvrti i područnih odbora, posjetilo je i PO HDZ-a Podsused-Vrapče. U prostorijama MO Perjavica-Borčec, gdje HDZ ima svoga predsjednika, održan je sastanak s nekoliko desetaka najodogovornijih članova i dužnosnika PO HDZ Podsused-Vrapče.

U uvodnom dijelu sastanka nazočnima se obratio predsjednik PO HDZ Podsused-Vrapče i gradski zastupnik Zoran Piličić, koji je prezentirao aktualno stanje te smjernice daljnjeg rada u područnom odboru. Naglasio je da HDZ na ovom području, od dolaska novog čelništva GO HDZ Grada Zagreba, ima stalni rast i progres, kako organizacijski tako i na provedenim izborima, što je rezultat kvalitetnog rada i jedinstva stranke.

U nastavku je predsjednik GO HDZ Andrija Mikulić informirao sudionike sastanka o stanju na razini Grada Zagreba, naglasivši da HDZ već više od dvije godine vrlo aktivno radi na terenu, među ljudima, svojimčlanstvom i simpatizerima s ciljem povratka pobjedničkog duha i „plave boje“ u Zagreb. „Svi dosadašnji rezultati daju nam čvrstu nadu i vjeru da će tako biti“, rekao je predsjednik Mikulić te pozvao sve članove i simpatizere na jedinstvo i zajedništvo, jer jedino na taj način možemo postići i realizirati zadane ciljeve – pobjedu na parlamentarnim izborima i, kao krunu kvalitetnog rada, preuzimanje odgovornosti za upravljanje i vođenje Grada Zagreba.