Danas, 12. lipnja 2014. točno u 11 sati, u vukovarskom Hotelu Lav započela je sjednica Predsjedništva HDZ-a, na kojoj sudjeluje i Andrija Mikulić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba i član Predsjedništva HDZ-a te u svojstvu domaćina sudjeluju i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Vukovara Damir Barna te dopredsjednik Ivan Penava, inače gradonačelnički kandidat i nositelj liste naše narodnjačke koalicije na prijevremenim izborima (15. lipnja) u Gradu Heroju.

Za 12 sati, na istom mjestu, predviđena je sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a, tijela koje usvaja mogući prijedlog stranačkog predsjedništva o HDZ-ovu kandidatu (kandidatkinji) na izborima za Predsjednika RH. Očekuje se da će se predsjednik naše stranke Tomislav Karamarko obratiti javnosti oko 13 sati.

Za 16:30 predviđena je sjednica Središnjeg odbora HDZ-a, a sadržajni će se dan zaključiti u 18:30 središnjim predizbornim skupom naše vukovarske koalicije (HDZ, HSP „Dr. Ante Starčević“, HSS, BUZ, HČSP i DC) uoči nedjeljnih prijevremenih izbora. Na skupu će završni govor održati predsjednik Karamarko.

Nakon dva slavlja na euroizborima i trijumfa na onima lokalnima, HDZ ide i po četvrtu pobjedu - u Vukovaru!