PRIPREME ZA IZBORNU POBJEDU. Na zajedničkoj sjednici Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i Kluba zastupnika HDZ-a predsjednik ZG HDZ-a dr. med. Mislav Herman i naš kandidat izv. prof. dr. sc. Davor Filipović izvijestili su nacionalno vodstvo HDZ-a o nastavku uspješnih priprema za nadolazeće lokalne izbore.

- Kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za pobjedu. Žao nam je što g. Tomislav Tomašević izbjegava sučeljavanja s našim Davorom. A jasno je i zašto! Očito se boji, očito ne može ponuditi ništa drugo osim demonstracija i prljave kampanje - poručio je Herman.

Svakog dana smo u jednom kvartu - dodao je - i reakcije na Filipovićevu viziju razvoja Zagreba i njegova programska rješenja i više su nego dobre:

- Na svakom koraku osjeća se da je među našim članovima i simpatizerima zavladao pozitivni, pobjednički duh!

PLENKOVIĆ: Vidite i sami što su već sve radili našem Davoru!

Nakon sjednice, predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković istaknuo je u izjavi za medije da je naš glavni tajnik Krunoslav Katičić izvijestio vodstvo stranke o nastavku priprema za pobjedu na lokalnim izborima:

- Predizborne aktivnosti idu vrlo dobro, a samopouzdanjem nas dodatno ispunjava činjenica da smo izabrali jako kvalitetne kandidatkinje i kandidate. Voljeli bismo da kampanja bude fer, ali s obzirom na destruktivnost velikog dijela konkurencije, teško da će nam se ta želja ispuniti.

Pa vidite i sami - nastavio je - što su već sve u Zagrebu radili našem Davoru Filipoviću!

- Fabricirali su mu lažne naslovnice, izmišljali nepostojeće ankete s nepostojećim rezultatima, „zamjenjivali“ ga… A toga će zacijelo biti još. No prljave kampanje neće nas zaustaviti: najbolji programi i naši kandidati pridobit će povjerenje hrvatskih ljudi!