SAD JE BITNO izgraditi Nacionalnu dječju bolnicu i Jarunski most, baš kao što smo u sinergiji s našom Vladom RH i uz pomoć europskih sredstava u prošlom mandatu rekonstruirali Rotor Remetinec, čime je Novi Zagreb prometno prodisao - poručio je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba dr. med. Mislav Herman na sjednicama Predsjedništva i Središnjeg odbora naše stranke, na kojima su usvojeni Izborni program i Izborna strategija za lokalne izbore.

HDZ je jedina garancija - dodao je Herman - provedbe kapitalnih projekata u našem voljenom gradu, jamstvo da će se u Zagrebu promijeniti sve ono što treba promijeniti, ali i da će se nastaviti s dobrim razvojno-socijalnim programima!

SAD JE BITNO OSIGURATI I BESPLATNE VRTIĆE!

Na sastanku nacionalnog vodstva HDZ-a, već tradicionalno, sudjelovao je i naš pobjednički kandidat Davor Filipović:

- SAD JE BITNO pokazati znanje i odgovornost, a ja ću to i učiniti kao gradonačelnik Zagreba! Odgovorno i transparentno upravljanje gradskim financijama, nulta tolerancija prema korupciji i veća uključenost građana u procese odlučivanja za kvalitetniji život svih!

SAD JE BITNO osigurati i besplatne vrtiće, a nakon naše pobjede Grad će pokriti kamate na kreditima koje su naši sugrađani podigli za obnovu svojih domova! - također je naglasio Filipović.

NASTAVITI GRADITI BOLJU I SIGURNU HRVATSKU!

SAD JE BITNO nastaviti graditi bolju i sigurnu Hrvatsku! Naš Izborni program usmjeren je na ulaganje u ljude, ruralni i urbani razvoj, učinkovito korištenje nacionalnih resursa i sredstava iz EU fondova - istaknuo je pak Andrej Plenković.

Jednako tako, kao stožerna stranka koja je s dr. Franjom Tuđmanom predvodila hrvatski narod u najvažnijim trenucima suvremene povijesti - nastavio je - i danas čvrsto stojimo na braniku nacionalnih interesa kao jamci sigurnosti naših građana suočenih s novim ugrozama:

- Njegujemo našu tradiciju, nacionalni identitet, povijest i kulturu, trajno smo posvećeni očuvanju digniteta Domovinskog rata te smo zahvalni hrvatskim braniteljima bez čije hrabrosti i žrtve ne bi bilo slobode.

S dokazanim i kvalitetnim kandidatima i programima, odlučni smo predano raditi za razvoj svakog dijela Lijepe Naše! - zaključio je predsjednik naše stranke i naše Vlade.