Utorak i srijedu, 3.-.4. listopada, u veličanstvenom ozračju održano je  nekoliko skupova – predstavljanja kandidata Domoljubne koalicije VI. izborne jedinice, u zagrebačkoj Ferenščici u dvorani Društvenoga doma u Jalševcu Nartskom (Rugvica) te u Gradu Kutini.

Članovi, prijatelji i simpatizeri okupljeni oko nadolazeće pobjede Domoljubne koalicije. Ponos, domoljubni zanos i povjerenje u zaokret, rast i zajedništvo.

Domoljubna koalicija VI izborne jedinice posjetila je i Vinsku kuću Kašner u Kutini te tvrtku Almos. Glavna djelatnost tvrtke Almos je lijevanje aluminijskog tlačnog lijeva odnosno lijevanje lakih metala. Odljevi se koriste u građevinskoj, elektro i automobilskoj industriji i gotovo svi proizvodi se izvoze na tržište Europske unije, posebice Austriju i Njemačku. Stalnim rastom i razvojem tvrtka Almos danas zauzima poziciju značajnog poslovnog subjekta industrijske proizvodnje Sisačko-moslavačke županije.

 

Naše domoljublje je borba za podizanje kvalitete života i standarda svakog čovjeka i svako radno mjesto! Borba za samopoštovanje, ponos, dignitet Hrvatske.